Halálos baleset Fejérben - egy fiatal nő volt az áldozat

Hajnalban baleset történt Velence és Pusztaszabolcs között. Egy Opel Corsa letért az útról, felborult, majd a kerekein a szántófödlön állt meg. Az autóban egy fiatal nő életét veszítette.

feol.hu

A helyszínre a dunaújvárosi és a fehérvári tűzoltókat is riasztották. Utóbbiak állomáshelyükre vonulás közben az út szélén találtak rá az autóban utazó többi sérültre, akik elhagyták a baleset helyszínét. Az autót vezető fiatal férfi súlyosan sérült, egy az autó hátsó ülésén baloldalt ülő 19 fiatal hölgy a helyszínen életét vesztette. Az Opel további négy utasa elsődleges megállapítás szerint könnyen sérült. 

A sofőr, a vele szemben alkalmazott szonda szerint nem volt ittas. A baleseti helyszínelés és műszaki mentés idejére 05.30 percig teljes útzár volt, a forgalmat 6 óráig fél pályán, váltakozó irányból engedték a dunaújvárosi rendőrök. A forgalom 6 órától mindkét irányban megindult.

A baleset körülményeinek feltárására, valamint a felelősség megállapítására szakértők bevonásával vizsgálatot indított a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!