Üldözés az M7-esen: szalagkorlátnak ütközött egy autó, a sofőr elmenekült

Az M7-es autópálya 57-es kilométerénél egy Balatonról lopott autó ütközött a szalagkorlátnak pénteken dél körül. A sofőrt keresik.

Fejér Megyei Hírlap

Pénteken egy francia renszámú Ford Mondeót üldöztek az autópályarendőrök - tudta meg munkatársunk. A jármű a pákozdi lehajtónál a parkolóba száguldott, ráhajtott a padkára, defektet kapott és a szalagkorlátnak ütközött.
A sofőr az erdőbe menekült, a rendőrök nagy erőkkel, helikopterekkel, kutyákkal keresik.

R. Szabó Ágnes megyei rendőrségi szóvivőtől megtudtuk: a kocsit Balatonlelle területéről délelőtt tulajdonították el. 
A Somogy megyei rendőrség ügyelete értesítette a környező megyék ügyeleteit arról, hogy délelőtt egy francia rendszámú jármű eltűnését jelezték. A Ford Mondeóval kapcsolatos körözvényt a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Székesfehérvári Autópálya alosztály ügyelete is vette. A keresett jármű nem sokkal ezt követően tűnt fel az M7-es Fejér megyei szakaszán. Az autópályás járőrök Audi TT-jükkel kezdték követni a francia Fordot. A tettes a főváros felé tartó pályatesten haladt, majd az 50. km szelvényben lévő úgynevezett pákozdi pihenőnél letért a pályáról, s a már korábban említettek szerint szalagkorlátnak ütközött.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!