Fantasztikus motorok - Kiállítás három hétig a Kassák Galériában

Dunaújváros - Csodálatos motorkerékpár-kiállításra várják az érdeklődőket közel három héten át a Munkásművelődési Központ Kassák Galériájába.

Boda András

 

A Magyar Motorkerékpárok Technikatörténeti Kiállítása címet viselő nagyszabású bemutatóra október 6-án 9 órától várják a közönséget  a kiállított csodagépek október 27-ig láthatók. Összesen csaknem 25 motorkerékpárt nézhetnek meg testközelből az érdeklődők a különleges kiállításon, köztük lesz négy egyedi, korabeli versenymotor, a Pannónia gyár teljes gyártmánylistája, gyönyörű, igazi műgonddal restaurált legendák.

A legidősebb kiállított darab közel nyolcvanéves  s több olyan motort is bemutatnak a szervezők, amelyek először láthatók. A pompás vasak zömét helyi és környékbeli gyűjtők, megszállott veteránosok adták kölcsön a tárlatra.

A kiállítás óvodai, iskolai csoportoknak ingyenes  a hely szűkössége miatt előzetes bejelentkezésre van szükség  a 30/9274796-os telefonszámon.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!