Autó borult az árokba a 7-es főúton - négy sérült

DH - Árokba hajtott egy személyautó vasárnap délelőtt Kápolnásnyék-Pettendnél, a 7-es főúton. A balesetben négy ember sérült.

MTI

Németh-Kész Mónika rendőr százados, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI kérdésére elmondta: a Pettend külterületén történt baleset során egy személyautó az árokba hajtott és felborult. A járműben négyen utaztak, három felnőtt és egy gyermek. Az elsődleges információk szerint egy ember súlyosan, hárman könnyebben megsérültek - tette hozzá a szóvivő.
A Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletese, Udvardi János polgári védelmi százados elmondta: a baleset során a fának csapódott járműben utazókat a mentők a székesfehérvári tűzoltóság munkatársainak segítségével emelték ki.
A sérültek mentése idején rövid időre teljes útzár volt; a helyszínelés és a műszaki mentés idején a forgalom fél pályán, váltakozva, rendőri irányítás mellett halad - közölte a rendőrségi szóvivő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!