Premier a Bartókban: második albumával érkezik a Budapest Bár

Dunaújváros - Lovasi András, Kiss Tibor, Frenk, Németh Juci, Farkas Róbert, és még sokan mások. A Budapest Bár a Bartókban - torkukban a második album.

Szabó Szabolcs

Bárhangulat újragondolt nótaszóval. Farkas Róbert zenekarvezető és Szalóki Ági
Fotó: Kis Péter

Az utóbbi esztendők egyik legizgalmasabb zenei öszvére, a Budapest Bár névre hallgató ezerarcú formáció pontban október hetedikén  szerdán  bocsátja piacra kettes számú dupla albumát Tánc címmel. Ezen örömteli tény számunkra annyiban érdekes, hogy piaci nyitás napján épp a Bartók nagytermében kezdi meg országos  lemezbemutató turnéját a honi muzsikástársadalom legjavával dúsított zenészkollektíva. A sztárparádét ismételten az alapító ötletgazda Farkas Róbert prímás vezeti, a színpadon pedig köszönthetjük többek közt: Lovasi Andrást, Kiss Tibort, Szűcs Krisztiánt, Németh Jucit, vagy éppen Frenk művészurat. Legutóbbi újvárosi vendégszereplésük után, még egy  jó kétórás extra bulit is tartottak a közeli csehóban. Erre azonban most nincs garancia, viszont jegyek még korlátozott számban kaphatók. Országos lemezbemutató premier a Bartókban szerdán.

És, ha már a teátrum falai között bolyongunk, kötelességünk megemlíteni, hogy a jövő héten kedden és szerdán ismét színpadon a tavaszi évad sikerprodukciója,  G. B. Shaw anti-romantikus komédiája A hős és csokoládé katona. A budapesti Katona József Színház előadását Máté Gábor rendezte   s természetesen nagyszerű színészek közül válogathatta ki a produkcióban szereplőket: Bodnár Erikát, Jordán Adélt, Haumann Pétert, a dunaújvárosi gyökerekkel rendelkező Nagy Ervint, Kocsis Gergelyt, Pálmai Annát, Bán Jánost, Dankó Istvánt. Más! E héten teljes fokozatban kapcsol az Intercisában a Múzeumok Őszi Fesztiválja programkavalkád. Kedden 14 órakor indul az Archo-Art névre keresztel előadássorozat. Keszi Tamás, ROHO, és Szabó Géza vezetésével.           

Folytatás szerdán és csütörtökön szintén 14 órakor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!