Lisszaboni vereséggel térhet haza a magyar labdarúgó-válogatott

DH - A magyar labdarúgó-válogatott szombaton 3-0-ra kikapott Portugália csapatától világbajnoki selejtezőmérkőzésen.

duol.hu

Erwin Koeman együttesének ezzel csupán matematikai esélye maradt a pótselejtezőt érő második hely megszerzésére. Ehhez a szerdai utolsó játéknapon nyernie kellene Dániában, míg Svédország saját közönsége előtt nem győzhet Albánia ellen, Portugáliának pedig hazai pályán ki kellene kapnia Máltától, ráadásul a hármas holtversenyből csak a legjobb gólkülönbségű csapat játszhatna a vb-részvételért.
Szombaton, Lisszabonban Simao Sabrosa már a 18. percben vezetést szerzett, majd a 74.-ben Liedson találata eldöntötte a találkozót, végül Simao Sabrosa a kegyelemdöfést is megadta.
A magyarok holland szakvezetője újoncot avatott: Varga József, a debreceniek középpályása a 84. percben lépett pályára.

Vb-selejtező, 1. csoport: Portugália-Magyarország 3-0 (1-0)

Erwin Koeman, a magyar válogatott szövetségi kapitánya: "Azt hiszem, nyugodtan mondhatom, hogy csapatom tagjai közül mindenki a maximumot nyújtotta a lehetőségekhez képest, dolgoztunk ki helyzeteket, ám sajnos nem volt szerencsénk, nem tudtunk gólt szerezni. A portugál együttes jobb gárda, mint a miénk, ez megmutatkozott ezen a mérkőzésen is. Megtettük, amire erőnkből telt, de ez most csak erre volt elég."
(MTI)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!