Habár Rajczi és Tököli is bevette a bevehetetlennek hitt Milan kaput, a vörös-feketék kézben tartották a meccset - Exkluzív képekkel!

DH - A milánói sztárcsapat, az AC Milan 5-2-re legyőzte a magyar ligaválogatottat tegnap este. A sztárkavalkádból egy csipetnyit a dh is hozott Olvasóinak. Exkluzív percek Beckhammel, Ronaldinhoval, Kakával...

Anda Fábián

Habár a végeredmény nem tükrözi; a magyar játékosok derekasan helytálltak a sztárokkal teletűzdelt Milan ellen. Olyannyira, hogy az első játékrész 8. percében már Rajczi örülhetett: bevette Kalac kapuját. A több tízezer magyar egyként zúgott fel a nem mindennapi élmény láttán!

A 38. percig Németh Gábor kapuja szinte érintetlen volt, ám ekkor - az éppen születésnapját ünneplő - Kaká egyenlített a szünet előtt. A második játékrészben már megváltozott a kezdőcsapat - és, mint ahogy Mészöly elmondta: talán ez lehet az oka annak, hogy megzavarodott csapatunk a második félidőben, - Sevcsenko ki is használta helyzetét, 48. perc: 2-1.

A korábban dunaferres Tököli is pályára lépett és ha már ott volt, jó szokásához híven gólt is rúgott. Az 56. percben ismét felgyúlt a remény lángja!

Amit aztán Sevcsenko oltogatott: a 63. percben ismét eredményes volt, lehetett rajta látni, hogy élvezi a játékot.

Ancelotti mester behozta fiatal tehetségét, Tabare-t is, aki szemfüles volt: a 85. percben lőtt Németh kapujába, ezzel beállítva a végeredményt. 5-2.

A találkozó javarészt békésen telt, lapokat sem osztott a bíró. Egy "apró" nézeteltérés viszont nem mehetünk el szó nélkül: Beckham Vs. Kabát Péter. Az angol gigasztár Kabát nyakának ugrott, mert sérelmezett egy lábmozdulatot Kabáttól.

Sztárparádé:



Amerre a szem ellátott, mindenhol vörös-fekete drukkerek...



A hölgyek kedvence, David Beckham nagy ovációt kapott



Kicsik-nagyok együtt buzditották a csapatokat



Ronaldinho a meccs után megköszönte a szurkolást



A sajtótájékoztatón Senderos, Ancelotti mester és Mészöly értékelte a találkozót



Kaká a rajongók sűrűjében



Sevcsenko nagyon sietett a buszhoz, ám a két góllal is büszkélkedő csatár nem úszta meg az interjút



Ronaldinho alig várta, hogy elújságolhassa győzelmüket telefonon. Vajon kinek?



Egy-egy sztár aláírásáért bármire képes egy fanatikus Milan-rajongó. Jóleső, hogy a fotóstól is kértek aláírást...
Fotók: A.F.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!