Sok könnyű gólt szerezni

<strong>Dunaújváros</strong> - A Dunaferr SE férfikézilabda-csapata ma este 18 órakor a bajnoki küzdelemsorozatban a Tatabánya gárdáját fogadja hazai pályán - győzelmi reményekkel.

Gallai Péter

- A szokásos felkészülést folytattuk, mint tesszük ezt minden bajnoki előtt, nincs semmi különlegesség. Ezt azért mondom, mert lehet, egyesek azt gondolják, hogy másként készülünk a nehezen megnyert Komló meccs miatt. Persze abból mindenki levonta a tanulságot, de tudomásul kell venni, új taktikát sajátít el az együttes, amit két hónap alatt nem lehet tökélyre fejleszteni. Azonban abban bízom, amint telik az idő, a taktika csiszolódásának hatására úgy lesz egyre kevesebb, és rövidebb ideig tartó a hullámvölgy a játékunkban. Az ellenfelet sosem becsüljük le, de hazai pályán nem okozhat a két értékes és fontos bajnoki pont begyűjtése a Tatabánya ellen- mondta az edző.

A riválisról szólva György László elárulta: egy fiatal gárdáról van szó, amelynek pont ebből adódik a kétarcúsága, azaz képes bravúrra, de egy gyengébb csapattól is ki tudn kapni. Természetesen videón is kielemezték az ellenfelet, s a Szegedről érkezett, rutinos Szente kapusból is felkészültek, bár a dunaújvárosiak elég jó ismerősük már korábbról.

Örömteli hír, hogy Bajusz Sándor játéka mellett Kemény József szereplése is bizonyossá vált tegnap. Annak ellenére, hogy a védelem tengelyében alapembernek számító kézilabdázónak továbbra is fáj a könyöke, ő mégis vállalja a ráháruló feladatokat az esti összecsapáson. Mivel más senki nem bajlódik betegséggel vagy komolyabb sérüléssel, így a teljes keretre számíthat ma a mieink szerb vezetőedzője.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!