Kocsis Böbe győzelemmel tért vissza a Dunaferrbe (Képgalériával)

<strong>Dunaújváros</strong> - A Dunaferr női kézilabda-csapata pénteken este a sereghajtó Pécset fogadta. A dunaújvárosiak szempontjából létfontosságú meccset végül hihetetlen izgalmak után 22-21-re nyerték a hazaiak. A zsúfolásig telt lelátók előtt játszott, megható pillanatokat sem nélkülöző találkozón pályára lépett a világ egykori legjobbja, Sáriné Kocsis Erzsébet, valamint Oblisz Anita, Sirina Irina és Gáspár Gabriella is.

Gallai Péter

Hihetetlen volt látni, hogy a kezdésre teljesen megtelt a csarnok, a kilátogató ezerkétszáz ember - köztük a város polgármestere is- úgy érezte, a tönk szélére került klub tinigárdáját jelenlétével bíztassa a Pécs ellen. Sőt, amit a Dunaújvárosi Hírlap elsőként írt meg, az valóban bekövetkezett: kiváltották a  játékengedélyét a csapat egykori klasszisának, Györgyné Oblisz Anitának, a szülés miatt pihenőn lévő Gáspár Gabriellának, és az ügyvezetőnek. Sáriné Kocsis Erzsébetnek- utóbbi saját magának intézte el a papírjait. Rajtuk kívül a kapusedző, Sirina Irina is mezt húzott. A gárda másik ikonja, Radulovics Bojana viszont nem, ám a lelátón ő is ott szorított egykori alakulatának.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!