Elmarad a Lions-bál: Kevesen jelentkeztek

<strong>Dunaújváros</strong> - A tervek szerint szombaton rendezték volna meg a Dunaújvárosi Hírlap és az Intercisa Lions Klub közös bálját a rendezvény azonban sajnos elmarad.

Gallai Péter

Immár nem először  tartották volna meg a közös bált, amelynek bevételéből a családok átmeneti otthonán élő gyerekek  nyári táboroztatását fedezik.  A legfontosabb: bár a rendezvényt nem tartják meg, a gyerekeknek még nem kell lemondaniuk a  nyaralásról.  A bál elmaradásának okáról a Lions klub elnökét, Sulák Antalt kérdeztük:

Legutóbbi beszélgetésünkkor még  optimista voltam, hiszen a nyolcvan jegy már akkor elfogyott, ám  itt sajnos megtorpantak a jelentkezések. Tartottunk egy  megbeszélést, amelyen az a döntés született, hogy maradjon el az est, ugyanis utólag természetesen nem mondhattuk azt a jelentkezőknek, hogy adjanak még ennyivel meg ennyivel többet.  Még nagyjából negyven emberre lett volna szükség, hogy a kiadások és a bevételek különbözetéből kijöjjön a táboroztatáshoz szükséges összeg.

Az elnök elárulta, hogy másmilyen formában gyűjtik össze a pénzt, s a gyerekek kirándulását mindenképpen lebonyolítják. 


A bál amúgy  is csak egy körítése, apropója volt a gyűjtésnek, most  kihagyjuk ezt a formát. Legfeljebb majd úgy módosítjuk, hogy akik segítenek, azokat meghívjuk egy  kis összejövetelre, egy vacsorára - tette hozzá Sulák Antal, aki szerint biztosan kell majd vállalni annak az anyagi vonzatát, hogy a sztárfellépő Charlie-t is le kellett mondaniuk.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!