Kinek szurkol Bin Laden?

<p align="justify"><strong>Hazai szamba, Kalevala és Tell Vilmos, némi magyar focival megspékelve. Ezt ajánlja figyelmükbe most pódiumra lépő tippszakértőnk, Fantomas. </strong></p>

nincs nev

Vasárnap döntőt játszanak az Ázsia Kupán.
Bár nem a várva várt Dél Korea-Japán mérkőzésre kerül sor, hanem egy igazi arab derbit ( Irak – Szaúd-Arábia) izgulhatunk végig. Reméljük, a terroristák otthon maradnak, és egy jó döntőt láthatunk, bár az az érzésem, hogy ha sok gólt nem is,de akár a 11-es rúgásokat végig izgulhatjuk.(Tippmix-D-2.75)

Térjünk vissza Európába,és lapozzunk bele a Kalevalába.Jobb híján a finn bajnoksággal kell vigasztalódnunk. A nyelvrokonunknál elég sok a hazai győzelem,és ez szerintem a hétvégén sem lesz másként. Inter Turku – Lahti , KooTeePee-Jaro nyugodtan húzzuk be a hazait.(Tippmix-H-2.10 és H-1,85)

Maradjunk még Európában,és lépjünk Tell Vilmos földjére,ahol a szöcskék hazai pályán nem veszthetnek pontot a Sion ellen.(Tippmix-H-1.75)

Lépjünk át az Atlanti-óceánon és nézzünk körül a szamba hazájában. Itt már javában zajlik a brazil bajnokság alapszakasza. Szerintem itt is a pontok a hazai csapatoknál maradnak, hiszem, hogy a Gremio és a Vasco da Gama udvariatlan vendéglátó lesz.(Tippmix-H-1.65 és H-1.80)

Természetesen a repertoárból nem hiányozhat egy jó magyar mérkőzés sem,ami nálam a Paks-MTK. A hazai csapatnak nyerni kellene ,hogy megszerezze első pontjait,de az ellenfél a fiatal ,jó erőben levő MTK, ezért a mérkőzés realitása döntetlen.(Tippmix-D-2.85)

A végére 3 papírforma eredményt szeretnék a figyelmükbe ajánlani:
Rubin Kazan-Rapid Wien mérkőzés, mely sima orosz győzelmet ígér,főleg ,mert az első mérkőzésen az osztrákok 2 gólos előnyt szereztek meglepetésre,és ezt az oroszok mindenáron le akarják dolgozni.(Tippmix-H-1.55) Salzburg és a Diósgyőr győzelme is borítékolható,hiszen a Trapattoni-fiúk és Pataky Attila földijei hazai pályán nem szoktak kegyelmezni a gyengébbeknek.(Tippmix-H-1.2 és H-1.6)

(Fantomas)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!