Terv, újabb terv

Dunaújváros - Az uszoda átalakítására, bővítésére vonatkozó terv már elkészült. A továbbiakban el kell készíteni a megvalósíthatósági tanulmányt, ki kell dolgozni az elvi építési engedélyhez szükséges dokumentációt. <br />

nincs nev

Ahhoz, hogy érdemi tárgyalásokat kezdhessen a város az esetleges befektetőkkel, a múlt héten pénteken - sajtótájékoztató keretében - bemutatott tanulmányterven kívül egy részletes, már költségszámításokat, gazdasági elemzést is tartalmazó megvalósíthatósági tanulmányra van szükség. Abban bemutatnak néhány, referenciaként szolgáló, hasonló központot, és elkészítik a fejlesztés elvi engedélyes tervét. Az elvi építési engedély tervdokumentációja alapján aztán építési engedélyért kell folyamodni.
A keszthelyi Pannon Consulting Group Kft-vel (ügyvezetője Dancs Zoltán) kötött szerződés alapján 1 millió 900 ezer forintért készült a tanulmányterv, amit a Zala Art Kft. tervezett. A megvalósíthatósági tanulmányra újabb 2,5 millió forintot szánna a város, erről csütörtöki ülésükön tárgyalnak a képviselők. A bekért négy ajánlat alapján az előterjesztők az Ap-Prétor Kft-t javasolják az újabb tanulmány elkészítésére. A szintén keszthelyi cég ügyvezetője Dancs Attila. A Pannon Consulting Group is pályázott, de ők drágábbak lettek volna félmillió forinttal.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!