Bulvár

2015.07.20. 09:12

Más pedikűrösöknek nincs ilyen jó dolga

Mi szóltunk előre, hogy egy-két poszttal nem fogjuk tudni kimeríteni az első New York-i férfidivathét teljes felhozatalát...

Rendszeres nézőink most nem rökönyödnek meg azon, hogy még egy gigaadag fotót tolunk erről a rendezvényről a tegnapi prezentációk után.

Több divatbemutató fotói közül válogatunk az alábbi összeállításban, igaz, a legtöbb kép a Parke & Ronen rendezvényéről van. Az egyik kedvencünk mindenképpen az alábbi Ryan Gosling-imitátor, a másik pedig a modelleket reszelgető pedikűrösnéni – mennyivel jobb neki, mint egy átlagos pedikűdösnek, akinek ilyen horrorokkal kell rendszeresen szembenéznie!

Galéria: Még 30 fotó a New York-i férfidivathétről

És persze azt is muszáj megjegyeznünk, hogy mennyire jellemző az amerikai divatfővárosra, hogy hiányoznak a néha szórakoztató, néha borzasztó vadhajtások, inkább a rizikómentes öltözködés dívik a tengerentúlon. Ön jobban érzi magát a képsorozattól? Legalul jelölje majd be, mit érzett a fotók végiglapozása után!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!