Bulivan

2017.08.10. 15:05

Egynapos pop up-kiállítások és alkotótábor a Pincegalériában

DUNAÚJVÁROS Egy héten át, augusztus 14-től 21-ig egynapos pop up-kiállításokat rendez az Újpart Egyesület a Kortárs Művészeti Intézet Pincegalériájában.

Balla Tibor

A Női napozó című tárlatsorozatot az Újpart kötelékében alkotó nyolc nő (Baráth Adél, Eke Annamária, Farkas Éva Mária, Horváth Helga, Kelemen Marián Éva, Kiss Anna, Páhi-Fekete Noémi, Medvegy Zsuzsanna) hozza létre. Az ő munkáiból nyújt könnyed, nyári válogatást mindössze egyetlen napig látogatható egyéni kiállítások formájában.

A közönség akár a kiállításrendezés és az alkotómunka folyamataiba is betekinthet, a tárlatok mellett ugyanis az egyesület két héten át tartó alkotótábora is kezdetét veszi a Kortárs Művészeti Intézetben.

A kiállítássorozat utolsó képzőművész-kiállítója Kelemen Marián Éva lesz Fotó: Ady Géza

Kreatív kurzusokat is tartanak majd az Újpart Egyesület alkotói vasárnap kivételével minden nap 10-18 óráig az augusztus 14. és 26. közötti időszakban. Minden érdeklődőt és alkotni vágyót szeretettel várnak korhatár és bármi egyéb megkötés nélkül, aki kedvet érez a művészekkel való közös alkotómunkára, kreatív kikapcsolódásra.

A nyolc nap kiállítási sorrendben: augusztus 14.: Eke Annamária, augusztus 15.: Páhi-Fekete Noémi: Metamorfózis, augusztus 16.: Horváth Helga, augusztus 17.: Kiss Anna: 2P, augusztus 18.: Baráth Adél: Stimuláció, augusztus 19.: Farkas Éva Mária: Vízió, augusztus 21.: Kelemen Marián Éva.

A záró napon, augusztus 22-én Csak tökösen! címmel Medvegy Zsuzsanna kreatív konyhai alkotásai fogyaszthatók.

A Kortárs Művészeti Intézet Pincegalériájában látogatható egynapos kiállítások minden nap délutánján 13-tól 21 óráig tartanak nyitva.

A megnyitóesemények nyolc napon át - vasárnap kivételével - minden nap egységesen 19 órakor zajlanak az augusztus 14. és 22. közötti időszakban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!