Bulivan

2011.07.13. 12:21

Budapesten a Judas Priest dobosa

Van néhány nap szünetünk a turné közben, amit én Budapesten töltök el. A Whitesnake tagjai jó barátaim, velük lógok ebben a szép városban. Mindezt Scott Travis, a Judas Priest dobosa mondta lapunknak, akivel a főváros szívében, egy rockzenészek körében kedvelt szórakozóhelyen találkoztunk.

Gyuricza Ferenc

A rendkívül közvetlen és barátságos Scott Travis a Judas Priest körüli aktualitásokról, így a gitáros K.K. Downing kiválásáról nem akart beszélni, ám a Magyarországgal kapcsolatos élményeit szívesen megosztotta velünk. Mind mondotta, tudja, hogy egy hónap múlva a Sziget fesztivál egyik fellépőjeként koncertet is adnak nálunk, már nagyon várja a találkozást a magyar rajongókkal.

- Az lesz az Epitaph elnevezésű turnénk utolsó európai állomása - foglalta össze röviden a dobos. - Körülbelül egy hónapja vagyunk úton, nagyon jó show-k vannak mögöttünk, melyek egy részén aWhitesnake-kel közösen léptünk fel. A törökországi koncertet követően nekünk lett néhány nap szabadidőnk, a többiek hazarepültek pihenni Angliába. Én amerikai vagyok, ezért nem tartottam velük, inkább eljöttem a barátaimmal, a Whitesnake tagjaival Budapestre. Kedden délelőtt együtt hajóztunk a Dunán, utána lógtam egy kicsit a városban, majd beülünk egy klubba meginni valamit.

Scott Travis annyit tett még hozzá, az Epitaph turné az augusztus 11-i budapesti koncert után a tengerentúlon folytatódik, előbb Dél-Amerika nagyvárosaiban és Mexikóban lépnek színpadra, majd október közepétől az Egyesült Államok és Kanada következik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!