Bulivan

2011.06.21. 13:03

Szlovák-magyar partnerség: Takács Nikolas énekel

Június 23-án, csütörtökön Esztergom városa Takács Nicolas vendégszerepelésével fűszerezve várja a vendégeket határon innen és túl, hogy egy rendhagyó program keretében ünnepeljék és erősítsék a magyar-szlovák partneri kapcsolatokat.

duol.hu

A Közös Technikai Titkárság szervezésében az összefogást célzó pályázatokból épp úgy ízelítőt kapnak majd a látogatók, mint közös kulturális értékeinkből.

A Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013 negyedik pályázati felhívását hirdeti meg június 23-val, amelynek célja, hogy hozzájáruljon a magyar-szlovák határtérség integrációjához gazdasági, humán, környezetvédelmi és közlekedési szempontból, valamint elősegítse a közös helyi és térségi határon átnyúló kezdeményezések felszínre kerülését.

A Nagy Duna sétány melletti parkban június 23-án, csütörtökön 14 és 18 óra között várják a közönséget néhány megvalósítás alatt álló, illetve sikeresen befejezett projekt bemutatásával, interaktív szórakoztató műsorokkal és koncertekkel. A Párkányi híd lábánál fél négytől zenés gyerekprogram várja a kicsiket, majd a közönség egyik kedvence, Takács Nikolas lép színpadra.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!