Bulivan

2010.12.16. 13:27

Dukai Regina meghódította David Guettát

A szépséges modell már nemcsak a divat világát, hanem a zenei élet nagyjait is meghódította. Legutóbb a világhírű DJ-t, David Guettát vette le a lábáról, akivel hamarosan személyesen is találkozik.

Szalabán Attila

 

Dukai Regina maga hívta fel a fiatal énektehetségek figyelmét, hogy David Guetta online énekversenyt indított, és a One Love című albumáról vár négy újrakevert dalt a jelentkezőktől. Az elfoglalt modell és divattervező remek lehetőségnek gondolta a versenyt, mégsem ezért, hanem inkább kikapcsolódásból és poénból nevezett be. Egy percig sem gondolta, hogy esélyes lehet. A vicces kaland azonban meglepő fordulatot vett, hiszen a francia DJ Regina dalát találta a legjobbnak, és személyes találkozóra invitálta a győztest.

Dukai Regina izgatottan készül a nagy találkozásra, amely megadta az inspirációt következő Sugarbird kollekciója egy-egy darabjához is, amellyel, remélhetőleg újra lenyűgözi a világhírű zenészt.    

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!