Bulivan

2010.03.30. 08:13

Világsztárok Slash albumán

Másfél hét múlva kerül a boltokba a Guns N Roses és a Velvet Revolver egykori gitárosa, Slash szólóalbuma. A zenész nevét viselő albumon 13 dal kap helyet, melyek szerzője maga Slash, viszont a felénekléshez vendégeket hívott a világsztár.

Gyuricza Ferenc

A lemezen 14 énekes kapott helyet. A Ghost című szerzeményt a The Cult frontembere, Ian Astbury adja elő, a Crucify című dalban Ozzy Osbourne hallható, a Beautiful Dangerous-t pedig a The Black Eyed Peas hölgytagja, Fergie énekli. A Soundgarden volt énekese, Chris Cornell a Promise című dalhoz adta hangját, a Wolfmother frontembere, Andrew Stockdale pedig a By The Sword-ban hallható. A Gotten-ben a Maroon 5 énekese, Adam Levine működik közre, a Doctor Alibe-hez a Motörhead basszusgitáros-énekese, Lemmy Kilmister nyújtott segítséget, a Watch This cím dalban pedig Slash régi zenésztársa, valamint az ex-Nirvana dobos, jelenleg a Foo Fighters vezetőjeként tevékenykedő Dave Grohl szerepel. Az I Hold On című dalban Kid Rock hallható, a Nothing To Say-ben az Avenged Sevenfold énekese, M. Shadows szerepel, a Starlight-ban pedig az Alter Bridge-ből ismert Myles Kennedy. A Magyarországon kevésbé ismert kaliforniai Rocco De Luca adta hangját a Saint Is A Sinner Too című dalhoz, míg a lemezt záró We’re All Gonna Die című szerzeményhez Iggy Pop nyújtott segítséget.

Címkék#slash

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!