Belföld

2015.10.25. 16:38

Előléptetések, jutalmak és elismerések

Október 23-a alkalmából a Belügyminisztériumban Kontrát Károly miniszterhelyettes, parlamenti államtitkár köztársasági elnöki és miniszteri elismeréseket adott át a rendvédelmi dolgozók részére.

Gallai Péter

Dr. Pintér Sándor belügyminiszter kiemelkedő szakmai munkája elismeréséül soron kívül előléptette büntetés-végrehajtási ezredessé Molnár István alezredest, a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet parancsnok-helyettesét.

A Büntetés-végrehajtási Szervezet központi ünnepségén, amelyet a Fővárosi Bv. Intézet III. Objektumában rendeztek meg, Csóti András altábornagy, országos parancsnok nyújtotta át a miniszteri, valamint országos parancsnoki jutalmakat a kiemelkedő teljesítményt nyújtó kollégáinak.

Kontrát Károly adta át Molnár Istvánnak a miniszteri elismerést
Fotó: Apró Andrea

Csóti András a Büntetés-végrehajtási Szolgálatért Emlékplakett bronzfokozatát adományozta Tibai István c. főtörzszászlósnak, a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet biztonságtechnikusának.

A migrációs helyzet kezelésében végzett kiemelkedő szakmai tevékenysége elismeréséül országos parancsnoki dicséretben és ajándékutalványban részesítette Klein Attila törzsőrmestert, a Pálhalmai Agrospeciál Mezőgazdasági Termelő, Értékesítő és Szolgáltató Kft. művezetőjét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!