Belföld

2014.02.07. 14:13

Torlódnak a járművek a magyar-ukrán határszakasz két átkelőhelyén

Várakozniuk kell a járműveknek a Záhony és Csap, valamint a Beregsurány és Asztély közötti magyar-ukrán határállomásokon - közölte honlapján péntek délután a rendőrség.

Záhonynál a kilépő irányban a teherautóknak, Beregsuránynál a Magyarország irányába tartó személyautóknak kell várakozniuk egy-egy órát - olvasható a www.police.hu oldalon.

A rendőrség előrejelzése szerint szombaton és vasárnap a teherforgalomban kilépő irányban 120-180 perc, a személyforgalomban - a buszforgalom élénkülése miatt - szintén kilépő irányban 60-120 perc várakozási időre kell számítani Záhonynál. A személyforgalomban közlekedők a 7 és 19 óra között nyitva tartó barabás-mezőkaszonyi, valamint a 8 és 16 óra között üzemelő lónya-haranglábi határátkelőhelyet is igénybe vehetik. 

A rendőrség a záhonyi várakozás elkerülése érdekében az ukrán állampolgároknak a beregsurányi határállomást ajánlja az átlépésre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!