Belföld

2010.03.11. 12:26

Kilencéves nevelt lányával fajtalankodott - hat évet kapott

Jogerősen hat év fegyházbüntetéssel sújtotta a kilenc esztendős nevelt lányával fajtalankodó kecskeméti férfit csütörtökön a Szegedi Ítélőtábla.

MTI

A 38 esztendős vádlott 2007 januárjában ismerkedett meg a későbbi sértett édesanyjával. A férfi és a nő összeköltözött, egy kecskeméti garzonban közösen nevelték az asszony 1999-ben született kislányát. Valamennyien egy szobában aludtak, a felnőttek egy franciaágyon, a kislány pedig saját ágyában.
   
A vádlott és élettársa gyakran mutatkozott a lány jelenlétében meztelenül, az is előfordult, hogy olyankor éltek szexuális életet, amikor a sértett a szobában tartózkodott.
   
2008 júliusának egy reggelén csak a vádlott és a sértett volt otthon. A vádlott minden előzmény nélkül a lányra mászott, kezeit leszorította és fajtalankodott vele. A sértett a hazatérő anyjának azt mondta, hogy a férfi "megkínozta", mire az anyja azt válaszolta, majd később megbeszélik a történteket, de erre nem került sor. Az anya arra gondolt, hogy a vádlott birkózás közben megcsiklandozhatta a sértettet, s ezért nem tulajdonított nagyobb jelentőséget lánya kijelentésének.
   
Az esetet követő napon a vádlott ismét fajtalankodott a kislánnyal, de erről a sértett már nem szólt az anyjának. A gyerek végül édesapja nevelt lányának szólt, így derült ki az eset, s indult el a büntetőeljárás, amelynek során a vádlott mindvégig tagadta bűnösségét.
   
A táblabíróság "nevelése alatt álló, tizenkettedik életévét be nem töltött személy sérelmére, folytatólagosan elkövetett szemérem elleni erőszak bűntettében" mondta ki bűnösnek a vádlottat, s jogerősen hat év fegyházbüntetéssel sújtotta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!