Belföld

2010.02.20. 10:36

Lendvai: elég a nyuszi magatartásból!

Lendvai Ildikó szerint az MSZP-nek fel kell vennie a kesztyűt, és ki kell állnia az ország önbecsüléséért. A szocialista párt elnöke az MSZP szombati budapesti kampánynyitóján a SYMA-csarnokban kiemelte: "elég a nyuszi magatartásból, a szemlesütésből". "Itt az ideje, hogy a szocialisták megszólaljanak, van miről, és van kinek, fel a fejjel magyar baloldal!"

MTI

Akik a szocialistákat akarták riogatni, nem ijesztettek el senkit, a tizedelés ötlete nem jött be - ezt Lendvai Ildikó  pártelnök mondta az MSZP budapesti kampánynyitója első szónokaként, szombaton SYMA-csarnokban.
Lendvai Ildikó felhívta a figyelmet, hogy mindenki eljött, a párttagok, a parlamenti, kormányzati tisztségviselők. Közülük név szerint kiemelte Katona Bélát, Szili Katalint, Bajnai Gordont, Gyurcsány Ferencet és Kovács Lászlót; a legnagyobb tapsot a rendezvény résztvevőitől Gyurcsány Ferenc kapta.
 Mint mondta: muszáj erősnek lenni, hogy meg ne kössön a "kötcsei beton", akkor bemerevedik az ország; Orbán Viktor kötcsei beszédében előbújt a lopakodó egypártrendszer.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!