Belföld

2009.07.30. 16:38

Madonna három hét múlva jönne - a Puskás Stadionban nem, a Kincsem Parkban felléphetne

Budapest - Továbbra sem tudni, hogy hol lép fel Madonna Magyarországon. A koncertet szervező cég a jövő héten tárgyal a Magyar Labdarúgó Szövetséggel, amely szerdán bejelentette: nem járul hozzá, hogy az amerikai énekesnő fellépjen a Puskás Ferenc Stadionban.

nincs nev

A Madonna-koncertet szervező Live Nation Hungary Kft. csütörtökön azt közölte az MTI-vel, hogy a jövő héten tárgyal a Magyar Labdarúgó Szövetséggel. A cég jelezte: megtartják a budapesti koncertet.
    
"A Live Nation Hungary Kft. értetlenül áll az augusztus 22-i fellépés Puskás Ferenc Stadionba történő áthelyezése kapcsán kialakult helyzet előtt, hiszen a bevett eljárással foglalta le a stadiont, és kapott egy aláírt, írásos visszaigazolást július 21-én a Puskás Ferenc Stadion vezetőségétől" - olvasható a közleményben.
    
Madonna eredetileg a Kincsem Parkban lépett volna fel, ám a szervezők kedden közölték, hogy a Puskás Ferenc Stadion adhat otthon az amerikai énekesnő fellépésének. Egy nappal később a stadiont kezelő Nemzeti Utánpótlás-nevelési és Sportszolgáltató Intézet azt közölte, hogy a létesítmény csak akkor lehet a koncert helyszíne, ha a Magyar Labdarúgó Szövetség ehhez hozzájárul. Kisteleki István, az MLSZ elnöke bejelentette: a szövetség a válogatott világbajnoki selejtezői miatt nem járul hozzá az esemény stadionbeli megrendezéséhez.
   
A Nemzeti Utánpótlás-nevelési és Sportszolgáltató Intézetszerdán cáfolta, hogy aláírta volna az előszerződést. 
A Live Nation Hungary Kft. közölte: a meghirdetett új ülőjegyek eladása, illetve a Puskás Ferenc Stadionba szóló ülőjegyek pontos kijelölése nem kezdődik meg pénteken.
A szervezők reményei szerint a tárgyalás után ez rövid időn belül megtörténhet.
    "Addig is kérjük a Madonna-rajongók türelmét, hiszen a koncert Budapesten megrendezésre kerül, és mindent elkövetünk annak érdekében, hogy a nézők felejthetetlen élményekkel térjenek haza augusztus 22-én este" - hangsúlyozza a Live Nation Hungary Kft. közleménye.

A Kincsem Park részéről úgy nyilatkoztak az RTL híradónak, hogy szívesen fogadnák az amerikai énekesnőt, hiszen Magyarországra rossz fényt vetne, ha visszautasítaná Madonnát.

MTI/RTL Klub

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!