Belföld

2006.08.15. 02:28

Előkerülnek a bográcsok Dunaföldváron

Dunaföldvár (szs) - Kitűnő hangulat, pompás halászlevek várnak minden érdeklődőt vasárnap a IX. Országos Halászléfőző Versenyen Dunaföldváron.

Mórocz Zsolt

Az elmúlt évek bebizonyították, hogy a hagyományos, augusztus huszadiki halászlé-party kihagyhatatlan az ünnepi programkínálatból. Idén is a Duna-part árnyat adó fái alatt rotyognak (szaknyelven szólva lobognak) majd a bográcsokban a nagyszerű étkek. Eddig negyven csapat adta be a nevezését, van köztük olyan is, amely nem kevesebb, mint száz fővel érkezik. A szervezők ennek megfelelően legalább négy-ötszáz vendégre számítanak. A nevezési díj ellenében halat, asztalokat, sörpadokat víz- és áramvételi lehetőséget biztosítanak. Vasárnap nyolc órakor lehet elfoglalni a helyeket, kilenc órakor kezdődik a verseny. Az esemény rangját jelzi, hogy az első helyezett bejut a halléfőző bajnokok országos döntőjébe. Nevezni Kiss Lajosnál lehet a 06/30-276-6168-as telefonszámon. A jó hangulat ezúttal is garantált!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!