Baracs

2015.07.16. 12:13

Duna-parti fórum a csatornáról Baracson

Baracs - Július 17-én, pénteken 17 órakor, fórumra várják a Duna-parti ingatlanok tulajdonosait a területen megvalósítandó szennyvíz-csatorna beruházással kapcsolatban.

Horváth László

Azokat is várják akik a Halász és a Csárda utcában laknak, valamint a Lovarda utca és a Pesti utca között rendelkeznek ingatlannal. A fórum helye: Baracs Duna-part (Juhászvölgy-Hársfa utca sarok).

A közműberuházás támogatási feltételeinek szigorúsága miatt egyszerre több feltétel teljesülése szükséges ahhoz, hogy a szennyvízhálózat kiépítése uniós forrásból valósuljon meg - tájékoztatta lapunkat Várai Róbert Baracs polgármestere. Csak akkor folytatják az elképzelés valóra váltását, ha az érintettek kifejezik igényüket, és hajlandók a szükséges önerő biztosítására.

A szükséges tennivalók ismertetésére és a lakossági vélemények megismerésére egyeztető fórumra hívják az ott lakókat és az ott ingatlannal rendelkezőket.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!