Sport

2017.05.15. 17:35

Régi ismerős a győriek egyik vezetője

DUNAÚJVÁROS - Az évekig a városban dolgozó Vladimir Matejov társaival jelenlegi klubjában a győri jégkorong megalapozásával tölti idejét. Ez a harmadik szezonja az U14-es és U12-es csapatainál.

Balogh Tamás

Vladimir Matejov éveket dolgozott a dunaújvárosi utánpótlásban, majd irányította a felnőtt együttest is. Most ismét a fiatalokkal foglalkozik Győrben, velük érkezett az egyik nálunk rendezett tornára. Miként érzi magát a kicsikkel, kérdeztük tőle.

- Nekem inkább a felnőtt, junior, vagy az ifi csapatoknál végzett munka tetszik. Itt Dunaújvárosban már bemutatkoztam a junior és a felnőtt csapatnál, sőt a válogatottban is. Nagy különbség van az elvégzendő feladatok között. Lassan felnőnek a gyerekek, és a végén nálunk is beindul a felnőtt hoki Győrben. Szerintem két év múlva MOL ligás csapatot is indítunk. Ehhez új csarnokra lesz szükség, mert a munka most egy sátorban és egy kispályán zajlik. Győr nagyon nagy és jó város, szeretik a sportot az emberek. A felnőtt jégkorong pedig hiányzik belőle.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!