Két mérkőzés Ausztriában

2024.02.28. 13:54

Angyali győzelem Klagenfurtban

Az Angels NJSE női jégkorongcsapata a hétvégét Ausztriában töltötte, ahol az osztrák bázisú ligában, a DEBL-ben szerepelt. Klagenfurtban nyertek a dunaújvárosiak, míg a listavezető Villach otthonában egy nagyszerű mérkőzésen egygólos vereséget szenvedtek

Agárdy Csaba

Forrás: Angels NJSE

EC-KAC Damen – Angels NJSE 1–3 (0–1, 1–0, 0–2a
Angels NJSE: Regine Carlotta (Balogh Brigitta) - Bátyi (1), Méhes, Börcsök 1 (1), Göksal 1, Ilisz, Borda, Szabó B., Gubits, Schneider (1), Balogh Bettina, Sághy 1, Tőkési, Juhász-Berencsi, Jónás T. Jónás L. Vezetődző: Láng Zoltán.

Villach Lady Hawks –  Angels NJSE 4-3 (1-0, 1-0, 2-3)
Angels NJSE: Balogh Brigitta (Regine Carlotte) - Bátyi (1), Méhes, Börcsök 2, Göksal, Ilisz, Borda, Szabó B., Gubits, Schneider 1, Balogh Bettina, Sághy (1), Tőkési (1), Juhász-Berencsi, Jónás T. Jónás L. Vezetőedző: Láng Zoltán.

Láng Zoltán így értékelte a két ausztriai mérkőzésen tapasztaltakat: 
– Klagenfurtban nagyon jól játszottunk, végig domináltunk, egy pillanatig sem fordult meg a fejemben, hogy nem nyerünk. Villachban a tabellát fölényesen, veretlenül vezető csapattal játszottunk. Szerintem az Angels történetének legjobb összecsapását láthattuk. A befejező harmadban  nekik estünk, közel voltunk a győzelemhez. A hazaiak a negyedik góljukat négy másodperccel a meccs vége előtt szerezték. A Villach első sora osztrák válogatott, nagyon megnehezítettük a dolgukat. Nem véletlenül örültek úgy a mérkőzés végét jelző dudaszó után, mintha világbajnokságot nyertek volna. ACs

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában