Bajnokok Ligája

2023.11.04. 09:00

A vízilabda ünnepe lesz a szombati dunaújvárosi meccs

Gallai Péter

Somogyvári Liliék a nemzetközi porond után pénteken a hazaiban is elkezdik szereplésüket

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

Szombaton 17 órától a Bajnokok Ligájában játszik hazai medencében a DFVE női vízilabda-együttese. A csoportkör harmadik fordulójában az ellenfél a sorozat címvédője, a spanyol sztárcsapat, a Sabadell lesz.

A dunaújvárosi alakulat az elmúlt években már nem egy csodát tett, amikor nálánál erősebb csapatokat legyőzött, vagy döntetlent játszott velük. Azonban a mostani szezonra tovább fiatalodott a DFVE, így nem szabad túlzó elvárásokat megfogalmazni a lányokkal szemben. Persze, ez nem jelenti azt, hogy Vad Lajos vezetőedző alakulata nem tesz meg mindent a siker érdekében, amint a szakember lapunknak elmondta, ez a találkozó a vízilabda ünnepe lesz. 

– Nagyon kemény mérkőzésre számítok, mi mindent megteszünk, ami tőlünk telik. Nagyon számítok a szurkolóinkra, jöjjenek ki minél többen, támogassanak minket a drukkolásukkal – mondta Garda Krisztina röviden a találkozó előtt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában