Labdarúgás

2023.04.05. 21:41

Már tíz ponttal vezet a besnyői együttes

A Fejér vármegyei bajnokság Horfer Serleg III. osztály dél felnőttcsoportjában igencsak szűkös góltermés jellemezte a tizennyolcadik fordulót.

Horváth László

Két forduló óta nem győztek a rácalmásiak (zöldben)

Fotó: Horváth László

Egyedül a Bes­nyő–Szabadegyháza-Sárosd II. mérkőzésen örülhettek a nézők a viszonylag bőséges góltermésnek (3–1). A többi találkozón csak csordogáltak a gólok. A tabellát tekintve világosan látszik az éllovas Besnyő előnye. Mögötte, egészen a nyolcadik helyig meglehetősen zsúfolt a mezőny, így itt erős pozícióra még egyik csapat sem számíthat. A kilencedik Dégtől lefelé szintén szorosabb a pontállás. A sereghajtó Kőszárhegy az eddig gyűjtött 10 ponttal nagyon le van maradva. 

Kulcs–Lajoskomárom II. 0–1 (0–1) 
Kulcs: Murva – Gallai, Németh, cseresnye, Ócsai, Szekszárdi, Cserkuti, Völcsei, Szabó, Mácsfalvi, Balla. Cserék: Szekszárdi, Nyuli, Zsigmond, Seres. 
Lajoskomárom: Balogh – Hajgató, Jakab, Völgyi, Gógán, Csizmadia, Balogh, Kunos, Lovasi, Szili, Zsoldos. Cserék: Striczer, Nyári, Fejérpataky, Csókás. 
Gólszerző: Zsoldos Barna. 

Lajoskomárom három perc alatt eldöntötte a mérkőzést. Zsoldos a kezdő rúgás után száznyolcvan másodperccel megszerezte a találkozó egyetlen gólját, és ezzel a további izgalmaktól megkímélte a szurkolókat. A kulcsiak részéről Ócsai Norbert értékelt lapunknak: – Csapatom hozzáállása, küzdeni tudása nagyszerű volt ezen a meccsen. Sajnos a helyzeteink még mindig kimaradnak, és a szerencse is elpártolt egyelőre a csapatunk mellől. A pályához viszonyítva elfogadható volt a csapat játéka. 
A Kulcshoz hasonlóan a Rác­almás is egygólos meccset játszott. Az Alap a félidő negyvenegyedik percében beállította a találkozó végeredményét. 

Alap–Rácalmás 1–0 (1–0) 
Alap: Szopori – Bölcskei, Lengyel, Szemler, Vargyas, Dombi, Kaszás, Bauer, Vargyas, Kaszás, Kisari. Cserék: Lakatos, Bölcskei, Kiss, Fenekes. 
Rácalmás: Farkas – Molnár, Illés, Bartók, Juhos, Balogh, Pásztor, Suplicz, Hornyák, Németh, Pinte. Cserék: Szabó, Hatvany, Horváth, Homolya. 
Gólszerző: Lengyel Szabolcs. 

További eredmények: Besnyő–Szabadegyháza-Sárosd II. 3–1, Dég–Kőszárhegy 2–1, Cece–Nagylók 2–1, MPF-Ráckeresztúr–Vajta 2–0. 
A 19. fordulóban április 9-én, vasárnap a Rácalmás a Dég gárdáját fogadja (16.30), a kulcsiak pedig Kőszárhegyen lépnek majd pályára. 
 

 

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában