Foci

2023.04.22. 08:30

A sereghajtó Nagyvenyim az élen álló ellen játszik

A Fejér vármegyei labdarúgó-bajnokságok hétvégi fordulójában már minden összecsapáson 17 órakor indul útjára a labda, ami a villanyvilágítás nélküli legkésőbbi kezdési időpont.

GA

illusztráció

Az Aquantis másodosztály 21. fordulójában csak a Beloiannisz–Adony-összecsapást rendezik szombaton. A tavasszal mérsékelten szereplő adonyiakra nehéz találkozó vár „görögfaluban”. Vasárnap a listavezető Mezőfalva a sereghajtó Nagyvenyimhez látogat. A házigazdák éppen a múlt héten szerezték meg az első győzelmüket, amit a papírforma szerint nem biztos, hogy követ majd a második. A harmadik fokán álló Baracs három pontra megközelítheti a második helyezettet, amennyiben legyőzi a vendéglátó Szabadbattyánt. Kiegyenlített küzdelem várható az Előszállás seregélyesi fellépésén. A forduló további párharcai: Kisláng–Aba Sárvíz, Polgárdi–Káloz. Az Enying kizárása miatt a Nagykarácsony szabadnapos. 

A Horfer Serleg harmadosztály 21. fordulójában csak a Lajoskomárom II.–Szabadegyháza-Sárosd II. találkozót rendezik szombaton. A vasárnapi összecsapások: Vajta–Nagylók, Kőszárhegy–Besnyő, Rác­almás–Cece, Sárszentágota–Kulcs, MPF-Ráckeresztúr–Dég. Ebben a körben az Alap a szabadnapos.
 

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában