Rácalmás

2022.06.14. 20:27

A vasúti étkező és a kézis lányok

ACs

Nem volt gond az ellátással, ételben-italban nem volt hiány Fotó: LI

A Rácalmás SE női kézilabdacsapata a Fe­jér megyei bajnokságban bajnoki címet szerzett. Ennek tiszteletére Gyöngyösi László rácalmási lokálpatrióta látta vendégül egy vacsorára a hölgyeket a Rácalmási Városvédők és Szépítők által létrehozott Vasúti Parkban található, ma már múzeumként működő vasúti étkezőkocsiban. 
Pók Ferenctől, a csapat edzőjétől megtudtuk, hogy ezzel az eredménnyel feljuthattak volna az NB II.-be, de stabil ifjúsági együttes híján nem vállalták a magasabb osztályban való szereplést. Pók Ferenc mellett, aki a szezon végén tizenhat évi edzős­ködés után elbúcsúzott a lányoktól, Nógrádi Sándor technikai vezető tett sokat a bajnoki címért. 
Még egy fontos információ, Rácalmás adta a gólkirályt Szabó Gréta személyében. 
A bajnokcsapat tagjai: Danó Lívia, Erdősi Viola, Farkas Zsanett, Héring Fanni, Kasztel Veronika, Kálmán Lina, Koncz Krisztina, Kovács Anikó, Magyar Zita, Móricz Maja, Nyüsti Zsanett, Osztotics Emőke, Panyik Vivien, Solymosi Dóra, Szabó Daniela Brenda, Szabó Gréta, Varga Nikolett. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában