DKSE

2022.05.30. 21:45

Nemzetközi erőfelmérőn jártak

A napokban Horvátországban, Pulában rendezték meg az Arena Open 2022 meghívásos nemzetközi birkózóversenyt a diák I-II. és serdülő korcsoportosoknak.

duol.hu

Az eseményen három korosztályban 400 versenyző mérte össze tudását ezen a rangos megmérettetésen. A DKSE hét versenyzővel képviseltette magát. A hazai indulókon kívül olasz, szerb, német, bosnyák, szlovén, cseh és magyar egyesületek birkózói küzdöttek meg egymással az érmekért. Végül a hét dunaújvárosiból öten éremmel térhettek haza. 

A Horvátországban szerepelt dunaújvárosi küldöttség Fotó: DKSE

Elsőként végzett a diákkorcsoport 30 kilós súlycsoportjában Tombor Benedek, aki magabiztos birkózással négy győzelmet aratott, de Garbacz Bence sem talált legyőzőre, ő a serdülők 40 kilós mezőnyében szerepelt. Bronzéremmel térhetett haza a diákkorosztályos Kaszala Máté (30 kg), Csőregi Zalán (54 kg) és Fierpasz András (58 kg). Nem sikerült pontszerző helyen végeznie Parádi Lászlónak és Nagy Botondnak. A versenyzés mellett kikapcsolódásra is jutott idő, hiszen az edzők a gyerekeket városnézésre vitték, s lehetőség nyílt tengeri fürdőzésre is. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában