Dunaújváros

2022.04.10. 19:38

Szezonzárás a DAB Bikáinak sikerével

A Dunaújvárosi Acélbikák számára április 3-án az U8-as korosztály (szuperminik) jégkorongozóinak kiírt Bikaviadal tornával befejeződött a szezon. A Dunaújvárosi Jégcsarnokban hazai siker született.

Agárdy Csaba

Meglehet, a jövő klasszisai léptek jégre a szuperminik hangulatos Bikaviadalán, amelyen a kisbikák diadalmaskodtak Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

Az utolsó pillanatban a debreceniek visszamondták szereplésüket, helyükre a Dunaújvárosi Acélbikák második számú együttese ugrott be, de náluk több túlko­ros hokis is szerepelt, ezért ők versenyen kívül játszották a meccseiket. 
A végeredmény: 1. DAB I, 2. Pólus Pingvinek 3. UTE, 4. Szigeti Bikák, 5. Szekszárdi Jégmadarak, 6. Szombathelyi Pingvinek, 7. Tatabányai Polipok 8. DAB II. 
A torna legjobb kapusa Baloni Benett (DAB), a gólkirálya pedig Dobos Rossu Máté (Pólus) lett. 
Dunaújvárosi Acélbikák I: Baloni Benett, Barsch Dorián (kapusok), Bába Benjámin, Golubov Kristóf, Scserbinyin Nikolas, Jobb Dominik, Steigervald Ádám, Nagy Ádám, Helmeczi Huba. 
DAB II: Beró Botond (kapus)Nagy Márk, Tóth Soma, Sepsi Levente, Tóth-Nádor Álmos, Úr Botond, Borzenec Ivan, Szabó Benett. 
Edzők: Kedves Alfréd, Komáromi Dávid, Jobb Dávid, Kis Attila. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában