Visszatért

2021.07.24. 17:00

Az utolsó felkészülési mérkőzésük a rajt előtt

Visszatért Villám Balázs, és rajta kívül még két védőt igazolt a Dunaújváros PASE csapata

Gróf András

Fotó: LI

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság közép csoportjának őszi szezonjára készülő Dunaújváros PASE labdarúgócsapata vasárnap idegenben játssza a rajt előtti utolsó felkészülési találkozóját. A bajnoki főpróbán az újvárosiak 17 órakor az NB II-be frissen feljutott Tiszakécskei LC otthonában lépnek pályára.

A DPASE múlt szombaton 1–0-ra legyőzte MOL Fehérvár FC második számú együttesét. Az akkor pályára lépő együttesből ezen a héten több labdarúgó átigazolására is pont került, majdnem egy komplett védelem érkezett. A legismertebb a dunaújvárosi nézők számára, a jobb oldali védő posztján bevethető Villám Balázs, aki részese volt klub legnagyobb sikereinek. Alapembere volt a másodosztályba, majd onnan az NB I-be jutott együttesnek. Távozását követően a 2016/17-es szezonban magyar bajnoki címet szerzett a Marco Rossi által irányított Honvéddal. A harminckét éves labdarúgó gyorsaságával, rutinjával meghatározó játékos lehet a következő idényben.

A támadósort is szeretnék megerősíteni, de itt még nincs konkrét megállapodás

A belső védőt játszó Hegedűs Edvin remek fizikai felépítésének köszönhetően jó százalékban nyeri meg a párharcokat, és a megszerzett labdákat is hasznosan játssza meg. A huszonöt éves fiatalember a Szeged-Csanád Grosics Akadémián nevelkedett, ahol bemutatkozott a másodosztályban is, de legutóbb a Bács-Kiskun megyei első osztályban szereplő Szabadszállásban szerepelt.

Szintén a védelem közepén érzi jól magát Molnár Sándor, aki a Komáromtól érkezett. A huszonhét éves játékos az Újpest FC neveltje, de játszott a Balassagyarmat, a BKV Előre és az FC Dabasban is. A képzett, határozott labdarúgó is a csapat húzóembere lehet a következő szezonban. A klub a támadó szekciót is szeretné még megerősíteni, de egyelőre ebben a kérdésben nincs konkrét megállapodás. Az érkezők mellett egy távozó is lesz, az előző szezonban harminc bajnokin kezdőként pályára lépő Barta Barnabás új egyesületben folytatja a pályafutását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában