labdarúgás

2021.01.22. 21:12

A DPASE holnap játssza első edzőmeccsét

Két hete kezdte meg az edzéseket az NB III tavaszi szezonjára készülő Dunaújváros PASE labdarúgócsapata. A vidámparki műfüves pályán holnap 11.30 órakor pedig már az első zárt kapus felkészülési mérkőzését játssza a gárda.

Gróf András

Az ellenfél a Kiskőrösi LC együttese lesz, amely jelenleg vezeti a Bács-Kiskun megyei első osztályt. Az eddigi felkészülésről az újvárosiak vezetőedzőjét, Jakab Eleket kérdeztük.

– Huszonöt emberrel kezdtük a munkát. Az őszi keret a legtehetségesebb ifjúsági játékosokkal, illetve két-három próbajátékon lévővel egészült ki, akik jövőjéről a napokban születik döntés. Szerettük volna leigazolni az Iváncsa gólerős támadóját, Balogh Lászlót, de nem kaptunk visszajelzést, ami valószínűleg azt jelenti, hogy a klubja nem engedi el. A radari műfüves pályán komoly munkát végeztünk az elmúlt két hétben. Sajnos sérülések hátráltatták a felkészülést. Kiújult Lakatos Gergő régi bokaproblémája, Halász Péter komolynak látszó szalagsérülést szenvedett, Kesztyűs Máté lovaglóizma nem bírta a terhelést, Báló Tamás pedig betegség miatt hagyott ki tréningeket. Örömteli viszont, hogy az ősszel sokat hiányzó Tóth Ákos és Markovics Bence végig edzett. Szombaton először a keret fiatalabb része egymás között játszik, de közülük többen lehetőséget kapnak majd a Kiskőrös ellen a második játékrészben – mondta.

Vezető képünk archív.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában