A megyei rivális otthonában játszik vasárnap a Dunaferr SE röplabda-együttese

2020.01.19. 08:30

A szezon harmadik sikerét is behúznák

Az NB I Liga második fordulójában ismét idegenbe utaznak a Dunaferr Sportegyesület röplabdázói. A dunaújvárosiak vasárnap délután 16 órakor a megyei rivális MÁV Előre-BERICAP otthonában lépnek pályára.

Gróf András

Az első fordulóban az újvárosiak a PTE-PEAC vendégeként magabiztos győzelmet arattak. Ezen a hét végén azonban biztosan nehezebb dolguk lesz, bár az alapszakasz A csoportjában kétszer is 3:0-ra sikerült felülmúlni a székesfehérvári együttest. Azt azonban nem szabad elfelejteni, hogy a Dunaújváros Sportcsarnokban lejátszott összecsapás minden egyes játszmában húsz pont fölé kerültek a fehérváriak. A MÁV Előre-BERICAP csapata az előző körben a Sümegi RE vendégeként szenvedett 3:1-es vereséget.

Az első fordulóban magabiztos sikerrel kezdtek a fiúk
Fotó: Laczkó Izabella/Dunaújvárosi Hírlap

A vesztes együttes szakvezetője, Gazsi Péter a következőképpen értékelt a találkozót követően: – Azok után, hogy a legutóbbi két, egymás elleni meccsünkön legyőztük a sümegieket, most sokkal motiváltabb volt ellenfelünk. Úgy gondolom, hogy a bejátszásokon múlt a meccs sorsa, mert sajnos nem nagyon tudtuk foglalkoztatni a centereinket.

Tomanóczy Tibor dunaújvárosi vezetőedző játékosai számára tehát adott a feladat. Nekik is sokkal nagyobb elszántsággal kell pályára lépniük, mint az ellenfél, ami garancia lehet a sikerre a Jáky József Szakközépiskola tornatermében megrendezendő mérkőzésen.

Az NB I Liga jelenlegi állása: 1. Dunaferr SE 3 pont (3–0), 2. Sümegi RE 3 pont (3–1), 3. Szolnoki RE 3 pont (3–1), 4. Vidux-Szegedi RSE 0 pont, 5. MÁV Előre-BERICAP 0 pont, 6. PTE-PEAC 0 pont.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában