triatlon

2018.08.20. 20:45

Utolsókat tekerik

Mozgalmas napokon van túl az ultratriatlon-világbajnokság mezőnye a svájci Buchs-ban. 

Szabó Szabolcs

Az általunk remélhetően pihenéssel töltött hosszú hétvégén a mezőny több mint serényen próbálta letekerni a pontosan 1800 kilométeres távot egy valóban festői tájon.

Jelentjük: Pötör Zoltán, a DTSE versenyzője eddig kiválóan teljesít, méterről méterre, pontról pontra hozza kötelezőt, sőt még annál is többet. A versenyzők helyzetét némileg nehezítette, hogy az idei Swissultrának helyet adó pályát részben birtokba vették a hét végén a helyiek is, így a száguldó bringásoknak számos más tényezőre is figyelniük kellett.

A leglényeg: a lapzártánk előtti időmérés szerint Pötör Zoltánnak még egy keveset (!) bringáznia kell, de vélhetően kedden már elkezdi futóköreit is. Itthon nagyon sokan szorítanak érte, nem is érdemtelenül, hiszen a hazai ultratriatlonsport egyik példaképe. Versenyben van még két kiváló magyar: Szabó Zoltán és Mindum Károly is szépen teljesíti a köröket, ha így folytatódik az idei Swissultra, remélhetően minden magyar célba ér majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában