Kajak-kenu

2017.09.22. 19:19

Indul a Dunaferr Kupa! Idén először régiós bajnokot avatnak

A Dunaferr SE kajak-kenu szakosztálya szeptember 23-24-én ismét megrendezi a nagy hagyományokkal bíró Dunaferr Kupát, amelyen természetesen a hazai versenyzőknek is szoríthatunk.

Szabó Szabolcs

- Immáron 51. alkalommal lapátolnak majd kajakosok és kenusok az öbölben. Az ismét kétnapos seregszemlére huszonhárom klub nevezett. Szombaton 10 órától 17.15-ig tartanak majd a versenyek, e napon a serdülő, az ifjúsági, a felnőtt és a masters korosztály is vízre száll, vasárnap délelőtt félt tíztől pedig a gyermek és a kölyök korosztály résztvevői versenyeznek. A Dunaferr Kupa érdekessége, hogy a hét végén először a kölyök mezőnyben, 200 méteren régiós bajnokot is avatnak majd – ismertette a verseny részleteit Weixl Mónika, a klub edzője.

Szombaton 19 órától pedig szintén újdonságot, egy látványos fáklyás evezést és felvonulást tekinthetnek meg az érdeklődők az öbölben, több mint ötven hajó részvételével.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában