Az igazán látó úti élményei

2018.03.09. 11:00

Dr. Kunos József egyéni fotóművészeti tárlata az Art Caféban

A vállalás és a vállalkozás szabadsága: leginkább ez köszön vissza dr. Kunos József fotóalkotásairól, manipulált képeiről. A csütörtök este nyílt tárlat bőséges merítést nyújt az alkotó munkásságából.

Szabó Szabolcs

Dr. Kunos József A nő című kiállítása megnyitóján az Art Caféban. A tárlat anyaga egy hónapig látogatható, utána nemzetközi turnéra indul Fotó: Zsedrovits Enikő/DH

Lapunk kedden megjelent számában bővebb portrét olvashattak dr. Kunos József munkásságáról, valamint arról is, hogy csütörtökön este friss kiállítása nyílik a Kortárs Művészeti Intézetben található Art Caféban.

Dr. Kunos József A nő című kiállítása megnyitóján az Art Caféban. A tárlat anyaga egy hónapig látogatható, utána nemzetközi turnéra indul
Fotó: Zsedrovits Enikő/DH

 

Az alkotó majd 80 munkáját felvonultató tárlatot Farkas Lajos, az Intercisa Múzeum igazgatója ajánlotta az érdeklődők figyelmébe, majd Joe Fritz és bandája húzta a finom dzsessz­muzsikákat a megnyitó lelkes közönségének.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában