Egy férfi esett ki a harmadik emeletről

2024.05.15. 17:32

Mentőhelikopter szállt le a Vasmű úton (képgalériával, videóval)

Duol.hu

Mentőhelikopter a Vasmű úton - életveszélyes sérülthöz érkezett

Fotó: DH

Frissítve 19:47

Megkeresésünkre a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság válaszolt az esettel kapcsolatban: „Tájékoztatjuk, hogy május 15-én Dunaújvárosban a Kossuth Lajos utcában egy társasház harmadik emeletéről egy férfi – eddig ismeretlen okból – az ablakból kiesett. A sérültet a mentők kórházba szállították. Az eset körülményeit a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság vizsgálja, a jelenlegi információk alapján bűncselekmény elkövetésének gyanúja nem merült fel.”


Nem hivatalos információink szerint a Kossuth Lajos utcában történt esemény miatt hívták ki a mentőket. Az eset súlyossága, életveszélyes volta miatt mentőhelikoptert is riasztottak, amely a Vasmű út – Kossuth Lajos utca keresztezősben tudott leszállni. A Kossuth Lajos utca Vasmű út és Bartók Béla út közötti szakaszán egy életveszélyes sérült állapotának stabilizálásán dolgozott hat mentős. Miután szállítható állapotba hozták, a sérültet a mentő a mentőhelikopterhez vitte, ahonnan további ellátásra kórházba szállították. Az esettel kapcsolatban hivatalosan megkerestük a rendőrséget, amint választ kapunk, frissítjük az anyagot.

Az életveszélyes sérült állapotát a Kossuth Lajos utcában stabilizálták Fotó: DH

 

 

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában