Lehet pályázni

2024.04.24. 13:00

Álláskeresők vállalkozóvá válását elősegítő támogatás indul Fejér Vármegyében

Fejér Vármegyében is elindul pályázati eljárás keretében, vissza nem térítendő formában a vállalkozóvá válást elősegítő támogató munkaerőpiaci program.

Duol.hu

Vállalkozóvá válási támogatásban részesülhetnek azok az álláskeresők, akik a támogatás benyújtásakor tartósan munkanélküliséggel veszélyeztetettek, valamint legfeljebb három hónapja álláskeresőként nyilvántartottak.

A jelentkezéseket 2024. április 26., 14 óráig várják.

Azok, akik  az állami foglalkoztatási szerv által nyújtott – legalább egy hónap időtartamú – szolgáltatás keretében a vállalkozás indításához szükséges jogi, pénzügyi készségeket megszerzik, és üzleti terv készítésével bemutatják az indítani kívánt vállalkozás hatékonyságát és működésének részleteit, kérelmet nyújthatnak be a tőkejuttatás támogatás igénybevételére és a hat havi kötelező legkisebb minimálbér összegéig terjedő vállalkozóvá válást elősegítő támogatásra. A két támogatás csak együtt nyújtható.

Forrás: Fejér Vármegyei Kormányhivatal

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában