Díjátadó a közszolgálati tisztviselők ünnepén

2022.07.01. 07:00

Harmincnégy esztendő

A közszolgálati tisztviselők napja alkalmából díjátadó ünnepséget tartottak csütörtökön délelőtt a városháza C szárnyának rendezvénytermében, amelyen átadták a Dunaújváros Közszolgálatáért Díjat. Ezt az elismerést idén Nagy Lászlóné Anita, a polgármesteri hivatal gazdasági főosztály költségvetési és pénzügyi osztályának dolgozója vehette át Pintér Tamás polgármestertől és dr. Molnár Attila jegyzőtől. A hölgy 1988 óta dolgozik a közszolgálatban, és 1999 augusztusától erősíti a hivatal pénzügyi osztályának csapatát: jelenleg az önkormányzat és intézményei költségvetés-tervezésének koordinálását végzi.

Molnár Emese

Fotó: Zsedrovits Eniko

Ehhez kapcsolódóan díjat alapított az önkormányzat, és 2000-től adományozza a Dunaújváros Közszolgálatáért elismerést azon közszolgálati tisztviselőknek, akik a város fejlődése, az önkormányzat tevékenységének javítása érdekében kiemelkedő munkát végeznek, és már legalább tíz év közszolgálatban töltött jogviszonnyal rendelkeznek. 

A BrassDance ismert dalokat játszott a műsorában Fotók: Szabóné Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap 

Az idei díjátadó ünnepséget csütörtökön délelőtt tartották a városháza rendezvénytermében, ahol elsőként a BrassDance együttes minikoncertjét hallgathatták a teremben jelenlévő hivatali munkatársak. Pintér Tamás polgármester köszönettel szólt a kollégák áldozatos munkájáról, és hogy a nehéz időkben, így a Covid-világjárvány és a menekültek fogadása során is számíthattak rájuk.

Nagy Lászlóné 1999-től dolgozik a hivatalban

Ezután következett a díj átadása, amelyet idén Nagy Lászlóné Anita, a polgármesteri hivatal gazdasági főosztály költségvetési és pénzügyi osztályának dolgozója vehetett át. Mint azt a méltatásában írják, Nagy Lászlóné Anita tősgyökeres dunaújvárosi. Középiskolai tanulmányait a Rudas Közgazdasági és Szakközépiskolában végezte: ipari könyvelő, vállalati tervezői és statisztikusi képesítés került az érettségi bizonyítványába. 

1988 óta dolgozik a közszolgálatban. Gazdálkodási területen a kezdetekben a város intézményeiben segítette az ott folyó munkákat. Már ebben az időszakban is nagy hangsúlyt fektetett ismereteinek bővítésére, így 1995-ben mérlegképes könyvelői szakképesítést szerzett. 
A polgármesteri hivatalba 1999 augusztusában került, ahol a pénzügyi osztály csapatát erősíti a mai napig is. Kezdetben a fejlesztések tartoztak hozzá, majd szinte minden, az osztályon zajló tevékenységben tapasztalatot szerzett. Jelenleg költségvetési ügyintézőként végzi az önkormányzat és intézményei költségvetés tervezésének koordinálását, az év közbeni előirányzat változásainak jogszabály szerinti rendezését, az önkormányzati bevételek nyomon követését, és mindezek mellett folyamatosan figyelemmel kíséri a likviditási helyzetet. 
Munkáját lelkiismeretesen, nagy szorgalommal és teljes odaadással végzi. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában