dszc infó

2021.08.31. 19:00

Megszépült környezet várja a kollégistákat

A nyár folyamán minden intézményünkben történt valamilyen felújítás, de a leglátványosabb munkálatok a Rudas iskola kollégiumában történtek. A több hete tartó felújítási folyamat végéhez érkeztünk el és a tanítás előtti utolsó napokra már csak a takarítás maradt hátra.

duol.hu

Összességében elmondható, hogy kollégiumaink (Lorántffy és a Rudas) a most beköltöző koleszosokat nemcsak tiszta, de megújult, esztétikus és modern környezetben fogadja, írja a dunaujvarosiszc.hu.

Forrás: dunaujvarosiszc.hu

A Rudas kollégium portálja már önmagában is árulkodó, hiszen az épület bejárata egy teljes ráncfelvarráson esett át. Jó érzés megérkezni ide. A kollégium valamennyi folyosója megújult, teljesen új burkolatot kapott, amit komplett festés követett. Megújultak a szobák, a konyhák, a mosdók, új szekrények érkeztek. Bízunk benne, hogy a beköltöző diákok érzékelni fogják a változásokat és vigyázni is fognak a környezetükre.

A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően mindkét kollégiumunkban érdemes benézni a konditerembe is, ahol vadonatúj futópadok és kondigépek is várják a tanulókat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában