Jó hangulatú délután

2024.05.18. 19:00

Vidám családi kavalkád a Római városrészben

A Fidesz dunaújvárosi szervezete, a KDNP és a Jövő Új Városáért Egyesület (JUVE) közös polgármesterjelöltje, Magyar András a következőt írja posztjában.

Duol.hu

Forrás: Magyar András Facebook

Egy kis vidám családi kavalkádra hívtuk elsősorban a Római városrészben élőket egy közösséget szolgáló alapítvánnyal karöltve pénteken a Petőfi iskola udvarára.

Az volt a cél, hogy eltöltsünk együtt egy kellemes, jó hangulatú délutánt. A gyerekeket ugrálóvár és arcfestés várta, valamint édes finomságokkal pótolhatták az energiát, hogy a játék folytatódhasson. Eközben pedig alkalom nyílt arra a felnőttekkel, hogy ismerkedjünk, kötetlenül beszélgessünk a városrész, a város ügyeiről, és mindarról, ami az itt élőket foglalkoztatja.

Az biztos, hogy minél több ilyen közösségépítő programra van szükség, mert egyrészt ezzel is színesíthetjük a hétköznapokat, másrészt újabb feladatokat, fejlesztéseket tűzhetünk ki magunk elé, amellyel a Dunaújvárosi Polgárokat szolgálhatjuk!

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában