hozzáállásuk példaértékű

2021.01.09. 13:00

„Az egész világon az oltásra vártunk”

A feleségem elkapta a koronavírust, szerencsére kisebb tünetekkel átesett rajta, de így is két hétig karanténban voltunk, szóval mi testközelből megtapasztalhattuk ennek a vírusnak az árnyoldalait – mondta lapunknak Farkas Lajos.

Brousil Csaba

2020.01.10. Farkas Lajos az Intercisa Múzeum vezetője Dunaújváros Fotós: Zsedrovits Enikő ZsE Dunaújvárosi Hírlap Dh

Fotó: ZSEDROVITS ENIKO

Az Intercisa Múzeum igazgatója a vírus és a vakcina kapcsán azt is elmondta, hogy az oltás az, amit a járvány kipattanása óta vár az egész világ, ez lehet a megoldás a Covid legyőzésére és arra, hogy az életünk visszaállhasson a régi kerékvágásába.

Ő személy szerint regisztrált is az oltásra, és amennyiben megnyílik a lehetőség, hogy ő is megkapja, oltakozni fog. Hangsúlyozta, hogy számára mindegy, hogy az adott vakcina keletről vagy nyugatról érkezik majd, mindegy, hogy melyik ország állította azt elő, mert maximálisan megbízik a magyar egészségügyi szakemberekben, akik az oltást ajánlják. Hiszen teszik ezt szakmai tudásuk birtokában, és a magyar egészségügyi szakemberek szaktudása szerinte nem lebecsülendő. Ezúton fejezte ki elismerését és háláját a vírus ellen küzdő magyar és leginkább a helyi egészségügyi dolgozóknak, mint mondta, a hozzáállásuk példaértékű.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!