Dunaújváros

2022.04.14. 11:00

A Béke városrész gyerekszemmel

A József Attila Könyvtár Béke fiókkönyvtára rajzpályázatot hirdet a Béke városrészben élő általános iskolás gyerekeknek Béke városrész – ma és holnap címmel.

Fotó: Shutterstock

 Téma: Béke városrész. „Rajzold le, mit szeretsz a városrészben, miért szeretsz itt élni, örökítsd meg kedvenc épületed, például: Így látom a házunkat!, Itt szeretek játszani!”. Arra is kíváncsiak a szervezők, hogyan tervezné a pályázó újra, mit változtatna meg a környezetén? „Milyennek képzeled el? Milyen lenne, ha rajtad múlna?” Alkalmazható technikák: grafit, színes ceruza, filctoll, zsírkréta, tus, tempera, vízfesték, akril stb. (vagy ezek ötvözete), digitális technika. Beküldés: a rajzokat személyesen, nyitvatartási időben a József Attila Könyvtár Béke fiókkönyvtárba, vagy postai úton várják a következő címre: József Attila Könyvtár, 2400 Dunaújváros Apáczai Cs. János u. 9. Határidő: június 10. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában