séta

2019.04.14. 15:00

Amikor a diák az igazgató…

Másként indul a nap, hiszen egy olyan iskolába lépünk majd be, ahol korunkbeli a vezető, és ez egy olyan energiát tud adni a napkezdéshez, amelynek segítségével sokkal hamarabb el tud telni számunkra egy-egy óra.

Szekeres Brigitta 10/3. - Lorántffy középiskola

A tanórák új színt kapnak, hiszen egy diák, aki minden nap a padokban ült igazgatósága előtt, könnyebben tud ötletelni azon, hogy mitől lehetne érdekesebb, izgalmasabb az adott óra, nap. Ezt pedig mint igazgató tudja hasznosítani, főleg, ha a társaitól kapott ötleteket is felhasználja. Gondolok itt a játékokra, vicces próbatételekre.

A szünetek lehetnek egy kicsit kötetlenebbek, zajosabbak, hiszen azért mi, tinik mégiscsak jobban kedveljük azt, ha szabad hangoskodni, zajongani egyes szünetekben.

Varga Virág és csapata egyik akciója Fotók: Lorántffy facebook

Fontos, hogy a diákigazgató attól függetlenül, hogy diák, tartsa meg azt a szigort, ami ahhoz kell, hogy ne legyen semmi baj a munkássága közben. Igazgatósága alatt példát kell mutatnia, hiszen egy komolytalanabb igazgatót „követni” veszélyes dolog. Közben persze semmi esetre se tagadja meg a saját személyiségét! Minden apró tettbe bele kell saját magát csempésznie. Attól lesz különleges, élvezhető és más.

Halász Lili és csapata a diákigazgató-választási kampányban

Frissességéből hátha átszökhet valami a diákigazgató nélküli mindennapjainkba is.

Címkék#séta tér

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában