Tornák, sikerek

2018.03.19. 21:54

Három kupát is rendezett a DLSZ

Az elmúlt heti nemzeti ünnepen három kispályás labdarúgótornát is rendezett a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség a Dunaújváros Sportcsarnokban.

Gród András

A Nemzeti Kupa győztese a Gaszisportvideo csapata Fotó: DLSZ

A nagyteremben a IV. Nemzeti Kupa küzdelmeit zajlottak, amíg a kisteremben először az X. Acerbis Senior Kupa, majd a Carissa női bajnokság második fordulójának összecsapásait tekinthették meg a kilátogató szurkolók.

A IV. Nemzeti Kupa végeredménye: 1. Gaszisportvideo, 2. Steel City, 3. SZP-Asztalos. Különdíjasok: Kovács Ádám (Gaszisportvideo) legjobb kapus, Vincze Dezső (Steel City) legjobb játékos, Cseke Péter (SZP-Asztalos) gólkirály, Pasker Renáta (Gaszisportvideo) DLSZ + Díj, Balogh Dávid (Rozé Fröccs) gólja az SZP Asztalos ellen a „Nap pillanata”.

A X. Acerbis Senior Kupa végeredménye: 1. Africas, 2. Halom Truck Team, 3. Baracs SE. Különdíjasok: Penderi István (Halom Truck Team) legjobb kapus, Varjas István (Africas) legjobb játékos, Csanádi István (Csantavér) gólkirály,

Fazekas László (Halom Truck Team) DLSZ + Díj, Varjas István (Africas) gólja a Halom Truck Team elleni csoportmeccsen a „Nap pillanata”.

A Nemzeti Kupa győztese a Gaszisportvideo csapata Fotó: DLSZ

A Carissa női bajnokság 2. fordulójának végeredménye: 1. Baracs SE 15 pont, 2. Ikarus-Maroshegy 13 pont, 3. Holler UFC 7 pont, 4. Kanizsa FC 0 pont. Különdíjasok: Kovács Klaudia (Baracs SE) legjobb kapus, Oppermann Ilona (Ikarus-Maroshegy) legjobb játékos, Bozsik Brigitta (Baracs SE) gólkirálynő,

Polyák Anikó Virág (játékvezető) DLSZ + Díj, Farkas Réka (Holler UFC) védései az Ikarus-Maroshegy elleni 0-0-s mérkőzésen a „Nap pillanata”.

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség főtitkára, Petrás Gábor a következőképpen értékelte a napot:

– A mostani volt az első alkalom, hogy egyszerre három tornát is rendeztünk. Ez egy összehangoltabb szervezőmunkát igényelt, viszont egy futballcsemegét jelentett számunkra. A részt vevő csapatok is remekül szórakoztak a nemzeti ünnepen, bízunk benne, hogy elégedettek voltak a rendezvénnyel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!