Labdarúgás

2018.01.25. 20:06

A másodosztályú Budaörs lesz az ellenfél

Dunaújváros Az NB III-as labdarúgó-bajnokság Közép csoportjának jelenlegi listavezetője, a Duna­újváros PASE együttese szombaton 11 órakor játssza idei első felkészü­lési összecsapását.

Gróf András

Az együttes január tizenötödikén kezdte meg a felkészülést a tavaszi folytatásra. A szakmai stáb a második hét végére ütemezte az első edzőmérkőzést. Az ellenfél a Merkantil Bank NB II kilencedik helyén álló Budaörs csapata lesz. A találkozó tervezett helyszíne a pálhalmai Agro­speciál Sporttelep. Az újvárosiak mindenképpen szeretnének füves pályán játszani, amire az időjárás-előrejelzés szerint minden esélyük meg is van. Csak rendkívüli körülmény esetén rendezik a mérkőzést a vidámpark műfüves edzőpályáján. A keretben történő esetleges változásokról Dobos Barna vezetőedzőt kérdeztük.

– Szeretnénk megtartani jelenlegi igen előkelő pozíciónkat, ami az őszi  kiegyensúlyozott teljesítményünknek köszönhető. Ennek érdekében jó lenne, ha tudnánk erősíteni. Elsősorban a támadó szekcióba keresünk játékosokat. Csatárban és szélső középpályásban gondolkodunk, de még nincs meg a befutó személye. Az őszi kezdőcsapat állandó tagja, Csendes Péter azonban nagy meglepetésre bejelentette, hogy szeretné máshol folytatni a pályafutását. Ebben a kérdésben még folynak az egyeztetések. Amennyiben távozik a védőnk, feltétlenül pótolnunk kell, hiszen az ő posztja kulcsfontosságú. Hosszú térdsérülést követően Dobos Áron már teljes értékű edzésmunkát végezhet. Több klub is érdeklődik iránta, de egyelőre csak tárgyalásokat folytattunk az esetleges távozásáról. Nagy dilemma, hogy az egyéni, valamint a csapatérdekeket miként egyeztessük. Összességében a keretben nagy változás nem várható, hiszen az anyagi lehetőségeink behatároltak – fogalmazott a tréner.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!