Zene

2016.10.30. 20:31

Fergeteges retró buli az MMK-ban

Az első múltidéző rendezvényüket egy héttel korábban tartották. Akkor előkerültek a piros nyakkendők, a jaffás üvegek, a téli fagyi és a régi, el nem feledett emlékek a retró csapatvetélkedőn.

Balla Tibor

Már akkor is nagy hangsúlyt fektettek a környezetre. Az MMK földszinti színháztermében korabeli plakátok másolatai, reprodukciói járultak hozzá a múltidézéshez, hogy előjöjjenek az emlékek az épülő városról. Ezúttal, pénteken este a korabeli bulik hangulatát idézték meg.

Élőzenés - táncos - fergeteges estével köszönti az MMK a 65 éves városunkat! Ekként szólt a Munkásművelődési Központ pénteki rendezvényének szlogenje.


Remek hangulat uralkodott a kockás abroszos asztalok mellett, no és persze a táncparketten is Fotó: Zsedrovits Enikő

Az alkalomra alaposan átrendezték a harmadik emeleti színháztermet. Megnyitották az addig paravánnal leválasztott teret is, hogy még több asztalnak tudjanak helyet biztosítani. Szükség is volt rá - mint ahogy a láthatóan hiátust kitöltő rendezvényre is -, ugyanis nagyon komoly érdeklődés mutatkozott az élőzenés összejövetelre.

 

Apropó, élőzene! A talpalávalót a Tóth Boglárka, Klép Tamás páros biztosította, akik remekül vizsgáztak ebben a szerepkörben. Tamásról már egyre többen tudják, hogy kiváló énekes, Boglárka most debütált dalnokként. Remek hangulatot teremtettek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!